Toppfält: innehåll
11-11-11 Blev Starten För Carins Nya Liv

11-11-11 blev starten för Carins nya liv

Datumet 2011-11-11 bestämde sig Carin Cluer, Falun, för att starta ett helt nytt liv. Överviktig – efter en lång cortisonbehandling – kände hon sig obekväm i sin nya ballongkropp. Carin kontaktade Xtravaganza i Falun. Tillsammans utformades ett viktminskningsprogram med motivationsterapi, mat och logiupplägg, träningsprogram och information.
Idag, ett halvår senare, har hon tappat 20 kilo och livet har fått en ny mening.
– Tidigare hade jag oftast ont i knäna eller höften, jag orkade helt  enkelt inte. Och tänk – jag som sprungit Tjejruset tidigare….
Nu har jag cyklat mig igenom den här vintersäsongen och känner mig pånyttfödd – som en alert 25-åring!
Och kanske klarar jag en ny vända med Tjejruset – man vet ju aldrig.  Iallafall är det långsiktighet som gäller nu. Därför har jag förbundit mig på ett-årsavtal med Xtravaganza. Sen beror det helt och hållet på mig.

Text och foto:  STAFFAN BJÖRKLUND

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Knapp, skrolla upp