Toppfält: innehåll
Därför Byter Sportmagasinet Namn

Därför byter Sportmagasinet namn

Lillis Åkerblom
Lillis Åkerblom

Sportmagasinet Dalarna är ett av flera företag och föreningar som drabbats av bedrägeri­härvan i Sundborn. Carl Larsson-gården förlorade mest. Stora förlorare var också en idrottsklubb i Sundborn samt flera andra föreningar och företag runt om i länet.

Sportmagasinet råkade mycket illa ut. Tidningen har tömts på alla tillgångar. Pengar som skulle använts till stipendier och bidrag till länets idrotts­föreningar. Att detta har kunnat ske har gjort oss djupt nedstämda. Men inte uppgivna. Vi har bestämt oss: Sportmagasinets ideal ska leva vidare i nytt namn och med en ny styrelse. Tidningen ska heta Sport i Dalarna – nu & då och fortsätta skriva om sportprofiler och idrottsföreningar i Dalarna. Tidningens överskott ska även i fortsättningen användas för att stärka idrotten i Dalarna genom bidrag och stipendier till klubbar och föreningar.

I den nya styrelsen för Sport i Dalarna – nu & då ingår Bertil Daniels (ordförande), Leksand, Rolf Hammar, Mora, Håkan Rystedt, Borlänge och Lillis Åkerblom (ansvarig utgivare), Falun.

Sport i Dalarna – nu & då ska fortsatt komma ut två gånger om året som bilaga i Dalarnas Tidningar och Dala-Demokraten (ca 47 000 exemplar).
Vi hälsar läsare och annonsörer välkomna till nya numret av Sport i Dalarna – nu & då.

Lillis Åkerblom

Lillis Åkerblom
Redaktionschef och ansvarig utgivare
Sport i Dalarna

Knapp, skrolla upp