Toppfält: innehåll
Ett Ungt Företag Med Stora Framtidsvisioner

Ett ungt företag med stora framtidsvisioner

I december 2001 bildades Masmästaren Fastigheter AB. Bolaget förvärvade fastigheter i Falun och Borlänge från det börsnoterade Fastighets AB Tornet. I förvärvet ingick 24 fastigheter i centrala Falun och Borlänge som idag
utökats till ett 60-tal fastigheter.
Basen för verksamheten är Falun Borlängeregionen men Masmästaren äger även fastigheter i Västerås, Uppsala och Stockholm.

På drygt 10 år har företaget blivit Dalarnas största privata hyresvärd med närmare 1800 bostadslägenheter och cirka 500 lokaler i sina ägor. Masmästaren har en hög vision att vara det självklara alternativet som hyresvärd både för privatpersoner och företag. Företagets ambition har varit att erbjuda säkra bostäder i centrala lägen med en god service. Till företagen erbjuder man välutrustade och flexibla affärslokaler.
Det breda utbudet av lägenheter och lokaler innebär att företaget kan möte de krav och önskemål som dagens hyresgäster kräver.

Masmästarens kännetecken är att tillhandahålla den service som hyresgästerna behöver. Omtänksamhet, miljöhänsyn och trygghet är kännetecken som företaget
lever upp till. Omtänksamheten innebär att man skapar relationer genom ett gott värdskap som leder till att hyresgästen trivs med sitt boende. Enkäter bland hyresgästerna bekräftar att Masmästaren når högt uppsatta mål när det kommer till hyresgästers trivsel, men detta sporrar bara Masmästaren att bli ännu bättre!

Masmästaren har flera olika typer av fastigheter med olika kategorier av hyresgäster. Med hyresgästerna varierar också behoven och önskemålen. Familjer med barn prioriterar ofta trygga och säkra utemiljöer medan en kontorshyresgäst i första hand ställer krav på flexibiliteten i lokalerna.
I båda fallen handlar det om en god relation till hyresvärden.
Masmästaren bygger långsiktiga relationer till sina kunder för att skapa en »Vi-känsla« både för hyresgäster som för företagare.
En viktig framgångsfaktor är att ligga steget före konkurrenterna och snabbt reagera på marknadens krav. Masmästarens signum är att lyssna på kunderna och leva upp till deras önskemål. Det är viktigt att kunderna känner att vi bryr oss om dem och visar omtänksamhet.
 Strävar efter att vara det självklara valet av hyresvärd, både för privatpersoner och företag på marknaden där dom finns.

Kopplingen till idrotten, främst i Dalarna är tydlig, dels genom att ständigt sporra personalen till deltagande i olika typer av motionslopp, dels genom ett aktivt stöd till individuella idrottare såväl som till olika lagidrotter.
En viktig del i personalens välbefinnande är att stödja aktiviteter. Masmästaren avsätter en del av varje anställds arbetstid för friskvård.
När det kommer till elitidrott så stöttar Masmästaren aktivt, främst genom ekonomiska bidrag flera idrottare eller lag. Som exempel så är Masmästaren en del av satsningar som de individuella idrottarna Jenny Rissveds inom cykelsporten och bröderna Rickard och Daniel Tynell inom längdskidåkning gör.
Inom lagidrotten stöttar Masmästaren till exempel Falu BS Bandy, Falu FK fotboll, IBF Faluns innebandylag, Slätta SK:s ungdomsfotboll, Brage IK fotboll, Ornäs BK med Ornäsrännet, Falu IF hockey och Borlänge Hockey.

Masmästaren vill genom dessa satsningar lyfta fram duktiga idrottsmän- och kvinnor som verkar i områden där Masmästaren också verkar. I flera fall bor också flera av dessa idrottare hos Masmästaren. Bra boende är ju en viktig del i ett framgångsrikt och gott leverne, något som Masmästaren är duktiga på!

Text: LILLIS ÅKERBLOM

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Knapp, skrolla upp