Toppfält: innehåll
Sport I Dalarna Delar Ut Stipendium Till Sundborns GoIF

Sport i Dalarna delar ut stipendium till Sundborns GoIF

Stipendieutdelning
Sport i Dalarnas Bertil Daniels i mitten på bilden flankeras av Håkan Stenman och Eva Morenius. Övriga på bilden tidningens övriga medarbetare.

Ekonomiskt punkterade och något tilltufsade Sundborns GoIF erhöll ett värdefullt tillskott i verksamheten med ett bidrag på 12000 kronor från nystartade tidningen Sport i Dalarnas överskott.
– Bidraget slussas oavkortat in i vår verksamhet, säger Håkan Stenman, före detta ordförande i föreningen.

Sundborns GoIF skinnades som bekant på drygt 500.000 kronor i den stora bedrägerihärvan förra året. Men ur askan har ideella krafter klivit fram och responsen har varit enorm. Idag är medlemsantalet drygt 1000 personer. Inte illa med tanke på att Sundborns postnummerområde omfattas av endast 1.500 hushåll.

Med en ny och energisk profil etablerades Sport i Dalarna efter att Sportmagasinet Dalarna drogs med i den ekonomiska bedrägerihärvan. Men målsättningen för den nystartade tidningen är densamma som tidigare: Tidningens ekonomiska överskott skall stärka idrotten i Dalarna via bidrag och stipendier. Och Sundborns GoIF erhöll Sport i Dalarnas allra första bidrag.

Knapp, skrolla upp